Dilluns, 6 febrer 2023
Dilluns, 6 febrer 2023
IniciLa Fundació Mutua de Propietarios busca els millors 'Supervecinos' durant el confinament
Array

La Fundació Mutua de Propietarios busca els millors ‘Supervecinos’ durant el confinament

Campanya per reconèixer accions que han millorat la vida de PMR

Campaña-SuperVecinos-persones-casa-manca-accessibilitat confinament
Imatge de la iniciativa ‘Supervecinos’ // Foto: Fundació Mútua de Propietaris

La Fundació Mutua de Propietarios ha adaptat la seva iniciativa ‘Supervecinos’ a la situació actual creant ‘Más Supervecinos que Nunca’, una nova campanya que reconeixerà i premiarà la iniciativa solidària més votada per la seva contribució a millorar la vida de les persones amb mobilitat reduïda (PMR) que s’han vist obligades a viure el confinament amb aquestes dificultats afegides que comporta tenir dificultat per a desplaçar-se.

A partir d’avui, la web www.supervecinos.es inclourà a la seva home els projectes i accions nascudes durant aquests mesos de confinament amb l’objectiu d’ajudar, acompanyar o entretenir a les persones amb mobilitat reduïda, oferint als usuaris la possibilitat de presentar les candidatures d’;aquelles iniciatives que considerin que han de ser valorades.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

“Amb aquesta nova campanya, la Fundació Mutua de Propietarios vol donar visibilitat i premiar als ‘Supervecinos’ que han facilitat que el confinament sigui una mica més suportable per als 2,5 milions de persones amb mobilitat reduïda”, explica Laura López Demarbre, vicepresidenta de la Fundació Mutua de Propietarios.

“El confinament ha complicat la situació d’aquestes persones posicionant-les en una autèntica situació de vulnerabilitat, especialment en el cas d’aquelles amb edat avançada o amb patologies prèvies, factors de risc front a la COVID19”, assegura López Demarbre.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content