Diumenge, 19 maig 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALLa Fundació MAP promou l’ús de les noves tecnologies per evitar l’aïllament...

La Fundació MAP promou l’ús de les noves tecnologies per evitar l’aïllament digital de les persones ateses

Un total de 76 persones s’han beneficiat del projecte “Accessibilitat, territori i relacions personals en temps de Covid-19”

utilitzacio noves tecnologies
Persones participant en un taller de digitalització // Foto: Fundació MAP

La Fundació MAP ha tancat aquest mes de gener el projecte “Accessibilitat, territori i relacions personals en temps de Covid-19” desenvolupat durant tot el 2021 i que tenia com objectiu facilitar la digitalització de les persones ateses i formar-les per poder mantenir el contacte amb altres persones i accedir a informació i recursos importants. Del projecte s’han beneficiat un total de 76 persones, ja sigui en forma de formació en atenció directa.

Després d’una primera fase de detecció de les necessitats sorgides durant la pandèmia en els àmbits d’equipament tecnològic, de connectivitat i de formació, la Fundació MAP va engegar una sèrie de tallers de digitalització amb sessions grupals amb l’objectiu que les persones fossin cada vegada més autònomes en la seva utilització.

D’altra banda, en el marc del projecte, també s’ha treballat l’arrelament a l’entorn de la persona atesa a través de la participació en activitats i recursos comunitaris per establir i enfortir vincles amb persones properes, com és el cas del grup diürn que es va engegar a la Vall de Camprodon.

Per al desenvolupament del projecte, la Fundació MAP ha comptat amb el suport de 30.000 euros de la Fundació Bancària “la Caixa”, que s’han destinat a l’adquisició de material tecnològic i als recursos humans necessaris per fer la formació i l’atenció de les persones i les seves famílies.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content