Dilluns, 15 agost 2022
Dilluns, 15 agost 2022
IniciEntitatsLa Fundació Eurofirms i la Fundació Família Torres s’alien per impulsar la...

La Fundació Eurofirms i la Fundació Família Torres s’alien per impulsar la integració laboral de les persones amb discapacitat

L’acord de col·laboració contempla a participació de Fundació Familia Torres en algunes accions de sensibilització

conveni integració laboral persones amb discapacitat
Mireia Torres i Maria Jordà durant la signatura del conveni de col3laboració // Foto: Fundació Eurofirms

Maria Jordà, directora de Fundació Eurofirms, i Mireia Torres, presidenta de Fundació Familia Torres, han signat recentment un acord de col·laboració amb l’objectiu de potenciar els dos eixos de treball de la Fundació Eurofirms: la integració laboral de les persones amb discapacitat i la creació d’entorns laborals inclusius a les organitzacions. A més, i perseguint aquests mateixos propòsits, l’acord contempla també la participació de Fundació Familia Torres en algunes accions de sensibilització de les que realitza Fundació Eurofirms.

Fundació Familia Torres està centrada a contribuir a la consecució d’un món de oportunitats per a tots, focalitzant-se de forma especial a l’ajuda a col·lectius vulnerables, entre ells, les persones amb discapacitat. La Fundació es va crear el 1986 i està vinculada a Família Torres, centenari celler familiar del Penedès.

Maria Jordà, directora de Fundació Eurofirms, destaca que “aquest acord suposa un avenç en la generació d’oportunitats per a les persones amb discapacitat, i en la sensibilització de la societat respecte d’elles. Comptar amb entitats com Fundació Familia Torres per portar a cap les nostres accions ens ajuda a superar barreres ia aconseguir que cada cop més empreses se sumen per integrar plenament persones amb discapacitat, valorant el seu potencial per a sobre de les seves limitacions”.

Per la seva banda, Mireia Torres, presidenta de la Fundació Familia Torres, valora molt satisfactòriament la relació que ha mantingut l’entitat amb Eurofirms des de fa 4 anys i apunta que “amb aquest acord, volem ratificar el nostre suport a Eurofirms ia l’excel·lent treball que estan fent per ajudar persones amb discapacitat a integrar-se plenament a la societat i convertir-se, en moltes ocasions, en exemples admirables de superació i perseverança”.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content