Diumenge, 19 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSLa Fundació el Maresme llança “Les Roques del Maresme”, un nou producte...

La Fundació el Maresme llança “Les Roques del Maresme”, un nou producte gourmet amb valor social

Aquesta creció està confeccionada artesanalment per l’equip d'abellaires de Can Parcala, integrat per 11 persones, set de les quals tenen discapacitat intel·lectual

equip d'abellaires elaborant les roques del maresme
Equip d’abellaires elaborant les Roques del Maresme // Foto: Fundació el Maresme

La Fundació el Maresme ha donat a conèixer el llançament de “Les Roques del Maresme”, un nou producte gourmet confeccionat artesanalment per l’equip d’abellaires de Can Parcala. Aquesta creació busca ser una autèntica explosió de sabors locals, amb una causa noble en el seu rerefons: totes les Roques del Maresme són elaborades per l’equip de Can Parcala, integrat per 11 persones, set de les quals tenen discapacitat intel·lectual.

La combinació d’ametlles garapinyades amb Mel de Can Parcala, produïda amb un 100% de mel de la flora autòctona del Maresme, i el bany en xocolata de primera qualitat, s’ha llançat al mercat amb l’objectiu de conquerir els paladars més refinats, oferint un producte innovador, irresistiblement deliciós i profundament compromès amb la comunitat. Tots els seus ingredients són fornits per productors locals dedicats a la inclusió, la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. A més, aquesta exquisida delícia s’ha elaborat sense sucres refinats, assegurant una opció saludable i gratificant per a tots els aficionats a la gastronomia.

El producte ja s’està produint i es presenta en tres seductores variants: xocolata negra, xocolata amb llet i taronja confitada, i xocolata blanca amb llavors de sèsam. “Les Roques del Maresme” es poden adquirir a través de diversos canals de distribució, incloent-hi la botiga en línia de la Fundació el Maresme, les seves oficines centrals, el CEO del Maresme, la finca de Can Parcala i botigues especialitzades en productes gourmet.

roques-del-maresme
Les Roques del Maresme estan produïdes amb mel 100% autòctona del Maresme // Foto: Fundació el Maresme

Aquest és el segon producte que surt del servei d’apicultura de Can Parcala, manifestant la dedicació i l’excel·lència de tot l’equip d’abellaires. Durant la darrera dècada, Can Parcala s’ha fet un nom gràcies a la producció de mel 100% natural, elaborada amb la flora característica del Maresme. Ara, amb aquest nou producte, s’obre un horitzó de noves oportunitats d’ocupació per a persones amb discapacitat de la comarca.

El servei d’apicultura de la Fundació el Maresme també ressalta per la seva Aula Apícola, un espai on s’ofereixen tallers i activitats per conèixer el fascinant món de les abelles i el seu paper vital com a agents pol·linitzadors. Aquests tallers, basats en la pràctica i la descoberta, promouen valors com la responsabilitat i l’acceptació de la diversitat. Només durant el 2023, més de 2.200 alumnes procedents de més de 50 centres educatius de Catalunya van tenir l’oportunitat de visitar Can Parcala i participar en aquestes enriquidores experiències. 

La finca de Can Parcala, ubicada a Cabrera de Mar, és propietat de la Fundació Alsina i Arenas i Baum de Bernis, les quals, coneixedores de l’impacte positiu de la tasca social de la Fundació el Maresme amb les persones amb discapacitat intel·lectual, van cedir-la de manera desinteressada l’any 2013.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content