Dilluns, 24 juny 2024
IniciDISCAPACITATLa Fundació el Maresme dedica una setmana a visibilitzar les dones amb...

La Fundació el Maresme dedica una setmana a visibilitzar les dones amb discapacitat i conscienciar sobre els seus drets

Difondrà a les xarxes socials diferents continguts dins la campanya #DonesSingularsDonesAmbDrets

Setmana de la dona amb disCapacitat_2021
L’entitat dedicarà una setmana a visibilitzar les dones amb discapacitat // Foto: Fundació el Maresme

Aquest 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, la Fundació el Maresme posa en marxa la campanya #DonesSingularsDonesAmbDrets, amb l’objectiu de continuar incidint en la visibilitat i consciència de les dones amb discapacitat intel·lectual i els seus drets com a ciutadanes, així com en l’avenç cap a la igualtat de gènere sense discriminacions.

Aquesta campanya difondrà a les xarxes socials projectes, històries i missatges sensibilitzadors entorn la inclusió, la normalització i l’apoderament del col·lectiu femení amb discapacitat. La Fundació també donarà suport a altres campanyes d’entitats del sector per commemorar aquest dia.

Calendari de visibilitat de la dona amb discapacitat

8 de març: Projecte “Dones Singulars. Dones amb Drets” : videoresum de les xerrades, cafès-tertúlia i espais de conscienciació i acompanyament grupal i individual organitzats per sensibilitzar les dones treballadores pel que fa als seus drets en quant a la igualtat d’oportunitats en la feina i la igualtat de tracte entre companyes i companys. Realitzat en col·laboració de diferents entitats que treballen l’apoderament de la dona amb i sense discapacitat.

9 de març: coneixerem a la Judit i la seva experiència com a treballadora a una empresa ordinària i amb compromís social amb molt de renom, l’Espinaler. La taverna i botiga gastronòmica del Maresme també ens donarà el seu testimoni com a empresa contractant.

10 de març: hi ha dones amb discapacitat intel·lectual inserides en empreses ordinàries, i d’altres que també aporten valor afegit des d’un centre especial de treball. És el cas de la Laura, membre de l’equip de Jardineria del CEO del Maresme.

11 de març: amb la Maite, persona atesa al centre ocupacional Jaume Isern, donarem veu a una dona que explicarà la seva història a través de pictogrames i un comunicador dinàmic.

PUBLICITAT

12 de març: finalitzarem la setmana amb l’Emília. Als seus 84 anys, viu a la residència assistida Llar Santa Maria i és la persona atesa més veterana de la Fundació el Maresme.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content