La Fundació Caser obre la convocatòria per a la 11a edició dels Premis ‘Dependencia y Sociedad’

Per reconèixer a entitats i persones que hi treballen en aquests àmbits

fundacio caser convocatoria premis dependencia sociedad

La Fundación Caser obre una nova convocatòria dels Premis ’Dependencia y Sociedad’ que volen reconèixer la tasca de persones i entitats en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i/o discapacitat, contribuint, també, en la difusió del coneixement i sensibilització de la societat.

El termini per a la presentació de sol·licituds acaba el 16/03/2020 i estan destinats als àmbits d’Atenció social, Comunicació i Ciència i tecnologia. Aquests premis estan dividits en tres modalitats:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600
  • Excel·lència en Dependència

Reconeix projectes orientats a donar solucions integrals als problemes derivats de la dependència i/o discapacitat. Està dotat amb 18.000 euros i un accèssit de 3.000 euros.

  • I + D en Dependència

Adreçat a persones o institucions que hagin desenvolupat estudis i investigacions, de caràcter científic i innovador, relatius a la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i/o discapacitat. Està dotat amb 10.000 euros i un accèssit de 1.500 euros.

BANER_300X250
  • Comunicació en Dependència

Adreçat a l’àmbit de la comunicació, per a persones o institucions que hagin contribuït a la informació, divulgació i sensibilització de la societat sobre el món de la dependència. Està dotat amb 6.000 euros i un accèssit de 1.000 euros.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*