La Fundació Caser obre la convocatòria de la nova edició dels Premis Dependència i Societat 2019

Distingueixen la millora de la vida de persones amb dependència i/ discapacitat

fundació caser premis dependència societat 2019

La Fundación Caser convoca una nova edició dels seus premis Dependència i Societat, un reconeixements anuals a la tasca de persones i entitats que s’hagin distingit en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i / o discapacitat

La convocatòria té un termini de presentació de candidatures, segons les bases, des del 28 de gener fins el 15 de març de 2019. Els premis tenen tres modalitats:

banner_dental
  • Excel·lència en Dependència

Reconeix projectes orientats a donar solucions integrals als problemes derivats de la dependència i/o discapacitat. Està dotat amb 18.000 euros i un accèssit de 3.000 euros.

  • I + D en Dependència

Adreçat a persones o institucions que hagin desenvolupat estudis i investigacions, de caràcter científic i innovador, relatius a la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i/o discapacitat. Està dotat amb 10.000 euros i un accèssit de 1.500 euros.

  • Comunicació en Dependència

Adreçat a l’àmbit de la comunicació, per a persones o institucions que hagin contribuït a la informació, divulgació i sensibilització de la societat sobre el món de la dependència. Està dotat amb 6.000 euros i un accèssit de 1.000 euros.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*