Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDiscapacitatLa Federación AICE celebra el 25è aniversari i la XXIV edició dels...

La Federación AICE celebra el 25è aniversari i la XXIV edició dels Premis AICE en una gala celebrada a Barcelona

L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de 250 persones de 14 comunitats diferents

guardoants 24 premis federacio aice
Guardonats de l`última edició dels premis // Foto: Federación AICE

Unes 250 persones van assistir dissabte passat a la Gala de XXIV Premis AICE, en una cerimònia que va tenir lloc a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza de Barcelona, i que va coincidir amb la celebració del 25è aniversari de la Federación AICE.

L’acte va comptar amb importants personalitats vinculades a la implantació coclear, com el Prof. Bernd Hose, metges implantadores de tota España o polítics que han he tingut relació amb l’implant coclear i la seva normativa com la senadora Susana Díaz Pacheco o la parlamentària Europea Dolors Montserrat.

fiare banca etica crowdfunding

La cerimònia va estar presidida per Cesca Domènech i Ruera, Directora General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials, de la Generalitat de Catalunya.

Els Premis AICE es lliuraran a persones i entitats que durant l’any anterior hi hagin destacat per algun dels objectius que la Federació AICE considera prioritaris en el món dels implantats coclears, de la sordera i/o de la discapacitat en general.

Els guardonats

Els galardonados de l’edició del 2021 han estat els següents:

PREMI D’AUDIOLOGIA: “Pedro Berruecos Villalobos” Dra. Hortensia Sánchez Gómez de Salamanca.

PREMI INSTITUCIONAL: Al Senat de España, va reconèixer el Premi el senador Francisco Manuel Fajardo Paralea, Secretari Primer de la Mesa del Senat.

PREMI MÈDIC: Dr. Miguel Arístegui Ruiz, Jefe de Servicio de ORL del Hospital Gregorio Marañón i Docent a la Universidad Complutense de Madrid.

PREMI A L’ACCESSIBILITAT: Al còmic, guionista, actor, músic i presentador Ángel Martín Gómez.

PREMI A MEDIS DE COMUNICACIÓ: A Brian Archbold, editor de la “Euro-Ciu Newsletter” aglutinador de les 33 entitats de 23 països que forman EURO-CIU.

PREMI AL VOLUNTARIAT: A Eulàlia Juan, logopeda i audiòloga del Hospital Son Llàtzer.

També van rebre el premi i el reconeixement pel seu treball: la Senadora Susana Díaz Pacheco;  la Dra. Maravillas Izquierdo del CISAT (Institut nacional de Salut Carlos III); El Parlament de Cantabria que va reconèixer el seu President, Joaquín Gómez Gómez; A Punt Mèdia que reconeixerà el seu director Alfred Costa;  Dr. Pablo Parente, ORL del CHUAC de A Coruña; Inmaculada Placencia-Porrero, Responsable d’Accessibilitat de la Comissió Europea.

Durant l’esdeveniment també es va presentar la “Exposición 25 años del implante coclear en España” que exhibeix la història, el camí i els èxits del col·lectiu d’usuaris d’implant coclear.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES