La FCEDF present a la 1a jornada participativa del PAM d’Esports de Barcelona

L’entitat aportarà les seves propostes

jornada pam esports bcn
La FCEDF farà les seves aportacions al PAM d’Esports Municipal // Foto: Imatge cedida per FCEPDF

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) va estar present a la primera jornada participativa del Pla d’Actuació Municipal (PAM) d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona que es va celebrar el passat 6 de febrer al Museu Disseny Hub.

La trobada era la primera sessió participativa per aquest tema que es celebrava a la ciutat i s’emmarcava dins del Pla Estratègic de l’Esport per definir les polítiques esportives municipals.

BANER_300X250

La sessió de treball es va dividir en dues parts, una primera de revisió i diagnosi de l’estat de l’esport barceloní i una segona part en la que es van recollir diferents propostes per aplicar dins del Pla d’Actuació Municipal d’Esports. Els debats van estar agrupats en diferents àmbits temàtics i més de 20 taules de debat. Totes les aportacions i propostes seran recollides a través de la web Decidim Barcelona.

La jornada, a la que van assistir més de 250 persones, va estar organitzada per l’Institut Barcelona Esports amb l’objectiu de copsar la visió i les propostes que el sector esportiu barceloní pot aportar en l’àmbit de l’actuació esportiva municipal.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*