Dilluns, 6 desembre 2021
IniciEsport AdaptatLa FCEDF inicia un cicle de sessions d’exercici físic dins el programa...

La FCEDF inicia un cicle de sessions d’exercici físic dins el programa HospiSport

sessions exercici físic programa hospisport
L’exercici físic és fonamental per les persones amb discapacitat // Foto: FCEDF

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat (FCEDF), ha iniciat dins el seu programa HospiSport un cicle de sessions de vint minuts perquè els participants puguin fer exercici des de casa de manera organitzada i planificada.

Amb aquesta iniciativa la federació vol minvar les conseqüències que els usuaris d’aquest programa estan patint a causa de la inactivitat física provocada pel confinament. S’ha de tenir en compte que moltes d’aquestes persones tenen mobilitat reduïda i que en aquests moments no disposen de cap mena de servei de rehabilitació.

fiare banca etica crowdfunding

Les sessions estan dividides per nivells de dificultat (nivell 1 al 3) segons nivell de mobilitat i intensitat general de la sessió, sent el nivell l el que requereix menor funcionalitat motriu i menys intensitat i nivell 3 al contrari, més exigència motòrica i més intensitat durant la sessió.

Les sessions estan dirigides pels tècnics de la federació d’arreu el territori català. La Sessió 1 FCEDF-HospiSport. Nivell 3 – Força i Coordinació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES