La FCEDF col·labora amb el I Congrés Internacional de Turisme Actiu per a Tothom

Se celebra del 18 al 21 de maig a Sant Antoni de Calonge (Girona)

congrés turisme actiu per a tothom fcedf
El Congrés abordarà el tema del turisme per a tothom i l’esport adaptat // Foto: FCEDF

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) estarà col·laborant en el I Congrés Internacional de Turisme Actiu per tothom que se celebrarà del 18 al 21 de maig a Sant Antoni de Calonge (Girona).

Aquest congrés, organitzat per la Fundació CatForAll, està destinat a professionals del turisme i tindrà tres àmbits de treball: el “Negoci”, amb una zona d’expositors i networking entre els professionals presents al Congrés; el “Cos”, on durant els quatre dies es portaran a terme tota una sèrie d’activitats i visites guiades per la Costa Brava i; la “Ment”, on hi hauran més de 20 conferències d’experts internacionals per aprendre i inspirar-se.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La FCEDF col·laborarà en aquest esdeveniment amb activitats relacionades amb el Congrés i també en la conscienciació en les noves discapacitats (diabetis, ictus, oncològics no recuperats, obesos, etc) de la importància de l’activitat física i el turisme actiu.

CallForAll Foundation és una entitat sense afany de lucre, constituïda el 2015, per treballar en l’àmbit del turisme per a tothom i l’esport adaptat a Catalunya, tot i que en una primera etapa desenvoluparan el seu treball a la província de Girona.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*