Divendres, 24 març 2023
Divendres, 24 març 2023
IniciDretsLa Creu Roja, Càritas i ONCE alerten sobre migració, pobresa i desigualtats...

La Creu Roja, Càritas i ONCE alerten sobre migració, pobresa i desigualtats de les persones amb discapacitat

reunió roger torrent migració pobresa desigualtats
La reunió va tenir lloc a la seu del Parlament de Catalunya // Foto: ONCE Catalunya

La Creu Roja, Càritas i l’ONCE es van reunir divendres passat amb el president del Parlament de la Generalitat, Roger Torrent, per exposar-li les difícils situacions que pateixen les persones afectades per l’actual mobilitat humana forçosa (refugiats, asilats, menors no acompanyats (MENA); els problemes de persones i famílies que viuen en situació o en risc d’exclusió social i les situacions de discriminació i desigualtat en les que viuen les cegues o amb discapacitat visual greu. També li van plantejar la necessitat de disposar de mesures concretes per a fer front a les situacions de vulnerabilitat social.

anunci guies d'arrel

El president del Parlament va destacar la tasca que fan aquestes entitats per revertir situacions de desigualtats socials i vulneracions de drets i els ha demanat que s’impliquin i “participin activament” en el procés d’elaboració de les lleis socials al Parlament.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En la reunió van participar Francesc Roig, president de Càritas Catalunya; Antoni Aguilera, president de Creu Roja a Catalunya i Josep Quitet, vicepresident de la Creu Roja a Catalunya i Enric Morist, coordinador de Creu Roja Catalunya, així com Enric Botí, president de l’ONCE a Catalunya i Xavier Grau, delegat de l’ONCE Catalunya.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content