La Confederació i la Taula del Tercer Sector es reuneixen amb el president del Parlament de Catalunya

Avaluen amb Roger Torrent la situació política i social a Catalunya

confederació taula tercer sector reunió president parlament
Durant la reunió es va plantejar la necessitat de formar un govern // Foto: La Confederació

Una delegació de La Confederació i la Taula d’entitats del Tercer Sector es van reunir ahir amb el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, en una trobada emmarcada en la ronda de reunions que el president del Parlament amb els agents econòmics i socials del país per avaluar la situació política i social que viu Catalunya. Cal recordar que el passat dilluns, ambdues entitats ja van emetre un comunicat conjunt en aquest sentit.

En la reunió, tant el president de La Confederació, Joan Segarra, com la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina, van coincidir en la importància de formar Govern el més aviat possible.

BANER_300X250

Comunicat conjunt

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, en tant que entitats representatives del Tercer Sector Social de Catalunya, volem expressar l’enorme preocupació amb que vivim la situació de vulneració dels principis democràtics i dels drets civils i polítics en que s’ha vist immersa la nostra societat arran de les darreres decisions judicials, l’empresonament de diferents representants polítics, la detenció del president de la Generalitat de Catalunya i el control de les institucions catalanes per part de l’Estat.

El Tercer Sector Social s’ha caracteritzat sempre per promoure uns valors fonamentats en la defensa de drets civils i socials, la justícia i la llibertat de les persones. Entenem que avui a Catalunya s’estan posant en qüestió molts d’aquests drets, així com la cohesió social aconseguida amb l’esforç de tots i totes al llarg d’aquests anys de construcció de la Catalunya democràtica.

Demanem al conjunt de forces polítiques catalanes, sense excepció, que treballin amb l’únic objectiu de garantir al conjunt de la ciutadania els seus drets i restablir el funcionament democràtic de les nostres institucions, fent honor a la seva responsabilitat i compromís com a servidors públics. Ambdues organitzacions ens posem al servei del Parlament de Catalunya i del seu president per ajudar a trobar solucions i respostes el més transversals possibles.

Per tot això, volem fer una crida al conjunt de la ciutadania a preservar entre tots i totes la pau social, el respecte a l’altre i l’expressió pacífica de les opinions, trets que sempre han caracteritzat a la societat catalana.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*