Dissabte, 6 març 2021
Inici Espectacles La companyia El Eje impulsa amb We Act l’accessibilitat en el teatre...

La companyia El Eje impulsa amb We Act l’accessibilitat en el teatre amb l’obra ‘La segona Eva’

Es faran dues funcions accessibles el 14 i 16 de març al Teatre Tantarantana de Barcelona

teatre accessible la segona eva
Cartell de l’obra de teatre ‘La segona Eva’ // Foto: We Act

El diumenge 14 i el dimarts 16 de març al Teatre Tantarantana de Barcelona, es presenten dues funcions accessibles de La segona Eva, l’últim espectacle de la companyia El Eje dirigit per Marta Aran

La segona Eva és un encàrrec a Marta Aran, recent guanyadora del Premi MAX com a Millor autora revelació per Els dies mentits. L’espectacle parla de les dones de fusta, les dones silenciades per totes aquelles actituds on la violència no és física sinó psicològica. Explica com massa sovint, atrevir-se a denunciar públicament una agressió no és el punt i final d’una mala experiència, sinó el punt de partida d’un camí gens fàcil.

ARC Soluciones publi

“Mai hem volgut fer un teatre només per a les elits culturals, sempre hem desitjat crear i actuar per a tothom”, la funció comptarà amb visita tàctil prèvia, audiodescripció, subtitulació, bucle magnètic i interpretació en llengua de signes.

Aquest ha estat un projecte que ha comptat amb el recolzament l’associació We Act i la sala Tantarantana, on s’exhibirà l’obra del 10 al 28 de març.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES