La campanya ‘El Millor és qui ho intenta’ dels Jocs Special reuneix a famosos compromesos amb l’esport inclusiu

Esportistes, periodistes i actors, entre altres

campanya jocs special famosos esport inclusiu
Pep Guardiola, Sor Lucía Caram i Carles Puyol són alguns del participants en la campanya // Foto: Special Olympics Catalunya

Durant tots els dies de competició dels Jocs Special Olympics 2018, que finalitzen avui, s’ha posat en marxa una campanya a través de les xarxes per donar a conèixer el lema #ElMillorEsQuiHoIntenta i difondre l’esperit dels Jocs, que ha aconseguit reunir a famosos esportistes, periodistes, actors i altres persones compromeses amb l’esport inclusiu.

Per donar impuls a la campanya, diferents personalitats com Carles Puyol, Pep Guardiola, Sor Lucia Caram, Pau Gasol, Ricky Rubio, Roberto Dueñas, Antoni Bassas, Mònica Terribas, Jofre Llombart, Artur Peguera, Roberto Leal, Joan Maria Pou, Marc Ribas, Raul Llimós, Queralt Castellet, Sònia Gelmà i Jordi Costa, entre d’altres, han gravat un vídeo explicant una anècdota personal en què van haver “d’intentar” alguna cosa. Unes experiències que es poden recuperar a les xarxes dels Jocs Special Olympics i que conclouen amb el mateix missatge: “Ànims Special Olympics! El millor és qui ho intenta!”

Tal i com va pronunciar el president d’Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, durant el seu discurs al Palau de la Generalitat “Qui ho intenta creu en si mateix”. “Intentar-ho” és lluitar contra el “no puc”. “Intentar-ho” és el primer pas. “Intentar-ho” és sortir a fer esport.

 

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*