La “Caixa” dona 50.000 euros a la APPC per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral

A través de dos projectes de l’entitat tarragonina

la-caixa-appc-projectes-millora-qualitat-vida-persones-paràlisi-cerebral
Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: APPC Tarragona

L’Obra Social “la Caixa” ha aprovat, per aquest any 2019, una dotació econòmica de 50.000 euros per donar suport a dos projectes de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC). Amb aquesta aportació, l’Obra Social “la Caixa” dóna suport a les iniciatives de l’APPC amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Concretament, l’aportació de l’Obra Social “la Caixa” es destinarà a promoure la salut biopsicosocial de les persones amb paràlisi cerebral, així com també al servei de suport a les famílies vulnerables.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per tal de signar el conveni de col·laboració entre L’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral, el Director de Banca d’Institucions Catalunya, Joaquim Macià, i el Director de Banca d’Institucions Tarragona, Eduard Gené, van visitar l’entitat social. La presidenta de l’APPC, Rosa Maria Rizo Solanes, els va acompanyar en la visita per tal d’ensenyar-los la tasca que s’hi realitza per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*