Dissabte, 24 setembre 2022
Dissabte, 24 setembre 2022
IniciInclusió SocialLa brigada de neteja d’AMPANS s'estrena donant servei als carrers de Sant...

La brigada de neteja d’AMPANS s’estrena donant servei als carrers de Sant Salvador de Guardiola

L’alcaldessa, Georgina Mercadal, rep als 4 components de l’equip

Els quatre components de la brigada han estat rebuts per l’alcaldessa // Foto: AMPANS

Aquest matí l’alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola, Georgina Mercadal, ha rebut a la brigada de neteja viària d’AMPANS que aquest més de juliol ha començat ha donar servei al municipi, per fer-se junts una foto de presentació del servei.

El Centre Especial de Treball d’AMPANS que dóna ocupació a més de dues-centes persones amb necessitats específiques, va aconseguir, a través de la secció de Medi Ambient, la licitació oberta per l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, per fer-se càrrec de la millora de la neteja viària del municipi.

Per desenvolupar aquesta tasca AMPANS ha preparat un equip de 4 persones, tres de les quals amb discapacitat intel·lectual, que s’ocuparà de mantenir nets els carrers del municipi. 

Durant l’acte, Mercadal, ha manifestat que “des de l’Ajuntament ens agradaria posar èmfasi en la il·lusió que ens fa poder col·laborar activament amb AMPANS, la qual té una vinculació molt estreta amb el municipi”. Cal recordar que l’entitat té diversos equipaments a la finca Urpina, que pertany a aquest municipi. Des d’una llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual, fins a una formatgeria, granja i vinyes, a més d’un espai per a celebrar-hi esdeveniments. “Ha sigut un projecte, iniciativa del nou equip de govern, concretament del regidor d’equipaments i serveis públics, Jordi Monné i creiem fermament que aquest contracte proporcionarà molts beneficis al municipi, ja que fins ara es feia càrrec d’aquesta feina la brigada municipal i ara l’ alliberem d’aquestes tasques perquè pugui concentrar-se en la resta de tasques que té encomanada. Confiem en que la relació i col·laboració entre AMPANS i el municipi, segueixi creixent en benefici de tots els veïns i veïnes” afegeix l’alcaldessa.   

Per part d’AMPANS, el seu director general, Toni Espinal, ha ressaltat “l’oportunitat que ens dóna aquest ajuntament  d’incorporar una nova tasca en les activitats laborals que desenvolupem per generar  oportunitats d’Inserció per a les persones que acompanyem”, en un moment molt delicat dels Centres Especials de Treball, i amb diverses crides de l’entitat per aconseguir nous contractes laborals i salvar els llocs de treball. Per Toni Espinal, “l’experiència que suposarà el treball que ens ha encarregat l’ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ens obrirà noves portes perquè es pot replicar a d’altres municipis de la comarca”. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content