La Biblioteca Nou Barris de Barcelona ja compta amb anell magnètic

S’ha instal·lat a la sala d’actes de l’equipament

biblioteca Nou Barris
La Biblioteca Nou Barris de Barcelona ja compta amb anell magnètic // Foto: Imatge cedida per Ajuntament de Barcelona

Les persones amb problemes auditius (majoritàriament persones grans) podran accedir a partir d’ara millor a les activitats que organitza la Biblioteca Nou Barris de Barcelona, ja que des d’ara compta amb anell magnètic a la seva sala d’actes.

Els anells magnètics (també anomenats bucles magnètics) són instal·lacions normalment fixes (també poden ser portàtils) que permeten que el so que surt per megafonia es transmeti de manera directa als audiòfons i/o implants coclears de les persones amb discapacitat auditiva, aconseguint-se un so molt més nítid i sense interferències de sorolls ambientals. Funcionen a través d’una bobina inductiva i contribueixen a la inclusió de les persones amb discapacitat auditiva a la nostra societat en tots els àmbits. Més del 97% de les persones sordes es comuniquen en llengua oral i, en la seva majoria, utilitzen pròtesis auditives. A la ciutat de Barcelona, més de setanta equipaments municipals ja compten amb aquesta mesura d’accessibilitat a la comunicació.

BANER_300X250

La Biblioteca Nou Barris de Barcelona està situada a la plaça Major de Nou Barris, núm. 2, just al costat de la Seu del Districte de Nou Barris

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*