Josep Rull visita la Fundació Trinijove, una entitat reconeguda en l’àmbit del medi ambient

Ha rebut diversos reconeixements i premis

visita de josep rull a la fundació trinijove
Josep Rull durant la visita a la Fundació Trinijove // Foto: gencat

Aquest mes de juny, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, acompanyat del director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, va visitar la Fundació Trinijove, de disseny i implementació de mesures i programes per superar les situacions d’exclusió social. Aquesta fundació, que col·labora activament amb l’ARC, ha rebut diversos reconeixements i premis en l’àmbit del medi ambient.

Amb la seva visita, el conseller Josep Rull va voler expressar “el suport del Departament a una entitat que col·labora molt amb l’Agència de Residus”. I en aquest sentit, va remarcar que la tasca de la fundació “és una combinació perfecta entre medi ambient i polítiques socials; entre sostenibilitat i la inserció de persones amb dificultats”.

BANER_300X250

Trinijove va començar a treballar en l’àmbit de la formació i la inserció sociolaboral l’any 1985. En matèria de gestió de residus es dedica a l’assessorament tècnic; la gestió integral dels residus; la gestió d’abocadors; la recollida de residus especials; i d’altres serveis, com la sensibilització a través d’exposicions. Per aquesta feina va rebre, l’any 2002, el Premi de Recollida Selectiva i Reducció de Residus, i el 2006, el Premi Medi Ambient per les actuacions de reducció i reciclatge en la categoria d’Entitats socials, associacions i iniciatives ciutadanes.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*