Jornades tècniques ‘Alterant la discapacitat. Manifest en favor de la persona’

Organitzades a Badalona per la Plataforma Deixem de Ser Invisibles

jornades-tècniques-manifest-discapacitat-dsi
Es debatrà sobre la idea social de la diversitat funcional // Foto: Deixem de Ser Invisibles

El proper 25 de novembre la Plataforma Deixem de Ser Invisibles celebrarà al Museu de Badalona unes jornades tècniques sota el títol ‘Alterant la discapacitat. Manifest en favor de la persona’ amb la intenció de debatre sobre diferents aspectes relacionats amb la idea social de la diversitat funcional o també anomenada discapacitat.

Deixem de Ser Invisibles és una ONG que lluita per la plena inclusió de les persones amb diversitat funcional (discapacitat) i que treballa per un model social inclusiu en diversitat, llibertat i dignitat, en el que tothom hi càpiga mitjançant espais públics accessibles i de

BANER_300X250

participació ciutadana. El programa de les jornades tècniques és el següent:

10:00 – Inscripcions i lliurament de la documentació.

10:20 – Benvinguda institucional

11:00 Taula de ponències 1: Presenta la taula: Virginia Felipe, senadora.

  • Alterant la discapacitat. Manifest a favor de la persona – Óscar Martínez Rivera, professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Univ. Ramón Llull).
  • Dona i discapacitat: doble discriminació – Vanessa Fuentes Heredero, llicenciada en Psicologia i Técnica Superior de Integració Social. Creadora i gestora del projecte Psicovan.

12:00 – Torn de preguntes

12:20 – Descans

12:40 – Taula de ponències 2: Presenta la taula: Agnès Rotger, regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament De Badalona.

  • Trencant cànons estètics: cos, discapacitat i resistència – Jordi Planellá, doctor en Pedagogia per la Universitat de Barcelona i Catedràtic de Pedagogia Social de la UOC.
  • El dret a la sexualitat per la plena inclusió – Rafael Reoyo, president de DSI i director del Centro Julia Pastrana-Europa.

13:40 – Torn de preguntes

14:00 – Descans per dinar

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*