Jornada sobre Drets, Accessibilitat i Compliment normatiu a partir del 5 de desembre

Organitzada per COCEMFE Barcelona i el Consell de l’Advocacia Catalana

jornada drets accessibilitat compliment normatiu
Cartell de la jornada que tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès // Foto: COCEMFE Barcelona

COCEMFE Barcelona i el Consell de l’Advocacia Catalana organitzen conjuntament el dimarts 19 de desembre la jornada ‘Drets, Accessibilitat i Compliment normatiu. Què fer a partir del 5 de desembre’, amb la que es reflexionarà amb experts del món del Dret, la Discapacitat i l’Administració què passarà després del 4 de desembre, data que la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social estableix com l’horitzó temporal perquè tots els productes, béns, entorns i serveis siguin accessibles, conformement a les condicions bàsiques de no discriminació i accessibilitat universal.

La inscripció a la jornada, que se celebrarà a l’Ateneu Barcelonès a les 10 hores, és gratuïta i ja està oberta. L’aforament és limitat, per la qual cosa es requereix inscripció prèvia.

BANER_300X250

Amb aquesta jornada, es vol defensar l’accessibilitat universal, reconeguda en la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides a la qual COCEMFE Barcelona s’ha sumat aquest any impulsant la Declaració de Barcelona, un manifest en defensa de l’accessibilitat universal com a contribució al bé comú a la que t’hi pots sumar.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*