Jornada sobre Drets, Accessibilitat i Compliment normatiu a partir del 5 de desembre

Organitzada per COCEMFE Barcelona i el Consell de l’Advocacia Catalana

jornada drets accessibilitat compliment normatiu
Cartell de la jornada que tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès // Foto: COCEMFE Barcelona

COCEMFE Barcelona i el Consell de l’Advocacia Catalana organitzen conjuntament el dimarts 19 de desembre la jornada ‘Drets, Accessibilitat i Compliment normatiu. Què fer a partir del 5 de desembre’, amb la que es reflexionarà amb experts del món del Dret, la Discapacitat i l’Administració què passarà després del 4 de desembre, data que la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social estableix com l’horitzó temporal perquè tots els productes, béns, entorns i serveis siguin accessibles, conformement a les condicions bàsiques de no discriminació i accessibilitat universal.

La inscripció a la jornada, que se celebrarà a l’Ateneu Barcelonès a les 10 hores, és gratuïta i ja està oberta. L’aforament és limitat, per la qual cosa es requereix inscripció prèvia.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb aquesta jornada, es vol defensar l’accessibilitat universal, reconeguda en la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides a la qual COCEMFE Barcelona s’ha sumat aquest any impulsant la Declaració de Barcelona, un manifest en defensa de l’accessibilitat universal com a contribució al bé comú a la que t’hi pots sumar.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*