Jornada i cinefòrum a Reus per trencar amb el tabú de la sexualitat en les persones amb discapacitat

Organitzats per la Comissió de Sexualitat de l'Ajuntament de Reus

reus cineforum tabú sexualitat diversitat funcional

L’Ajuntament de Reus, mitjançant la Comissió de Sexualitat del Consell Municipal, ha organitzat per aquesta primavera un cicle de cinefòrum per trencar amb el tabú de la sexualitat de les persones amb diversitat funcional, que va arrencar el passat 26 de març i acabarà el proper 29 d’abril amb la I Jornada de Sexualitat i Diversitat Funcional a la Fira de Reus.

El 26 de març es va veure al Casal de les Dones “Yes, we fuck!”, un documental que aborda la sexualitat en persones amb discapacitat funcional.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La propera cita d’aquest cicle tindrà lloc també al Casal de les Dones el 2 d’abril a les 18 h. Es podrà veure “Vivir y otras ficciones”, un documental que mostra com el desig de gaudir d’una sexualitat plena es converteix en una opció vital i política quan l’Antonio, escriptor tetraplègic, decideix habilitar a casa seva un espai d’assistència sexual, on assisteix el Pepe, que ha sortit recentment del psiquiàtric.

Per tancar el cicle, l’Ajuntament organitzarà el proper 29 d’abril de 9 a 19 h a Fira de Reus la Primera Jornada de Sexualitat i Disfuncionalitat, adreçada a les persones amb diversitat funcional, les seves famílies i els professionals que tracten amb elles. L’objectiu d’aquesta trobada és compartir experiències sobre el dret a la sexualitat de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. També s’informarà sobre mètodes per facilitar la sexualitat i l’afectivitat a aquestes persones. Com a ponents, hi participaran, entre d’altres: Gemma Deulofeu, Antonio Centeno i Gaspar Pablo.

BANER_300X250

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*