22.6 C
Barcelona
Dijous,28maig,2020
Inici Cultura Jornada i cinefòrum a Reus per trencar amb el tabú de la...

Jornada i cinefòrum a Reus per trencar amb el tabú de la sexualitat en les persones amb discapacitat

reus cineforum tabú sexualitat diversitat funcional

L’Ajuntament de Reus, mitjançant la Comissió de Sexualitat del Consell Municipal, ha organitzat per aquesta primavera un cicle de cinefòrum per trencar amb el tabú de la sexualitat de les persones amb diversitat funcional, que va arrencar el passat 26 de març i acabarà el proper 29 d’abril amb la I Jornada de Sexualitat i Diversitat Funcional a la Fira de Reus.

El 26 de març es va veure al Casal de les Dones “Yes, we fuck!”, un documental que aborda la sexualitat en persones amb discapacitat funcional.

La propera cita d’aquest cicle tindrà lloc també al Casal de les Dones el 2 d’abril a les 18 h. Es podrà veure “Vivir y otras ficciones”, un documental que mostra com el desig de gaudir d’una sexualitat plena es converteix en una opció vital i política quan l’Antonio, escriptor tetraplègic, decideix habilitar a casa seva un espai d’assistència sexual, on assisteix el Pepe, que ha sortit recentment del psiquiàtric.

Per tancar el cicle, l’Ajuntament organitzarà el proper 29 d’abril de 9 a 19 h a Fira de Reus la Primera Jornada de Sexualitat i Disfuncionalitat, adreçada a les persones amb diversitat funcional, les seves famílies i els professionals que tracten amb elles. L’objectiu d’aquesta trobada és compartir experiències sobre el dret a la sexualitat de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. També s’informarà sobre mètodes per facilitar la sexualitat i l’afectivitat a aquestes persones. Com a ponents, hi participaran, entre d’altres: Gemma Deulofeu, Antonio Centeno i Gaspar Pablo.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES ENTRADES

Maite Ruiz: “La LADD està formada per persones interessades en la defensa dels drets”

Maite Ruiz, presidenta de LADD // Foto: Associació LADD Hem volgut parlar en aquesta entrevista amb Maite...

Barcelona llança un pla de xoc en salut mental per combatre els efectes de la Covid-19

Els programes de suport emocional seran vitals per superar la crisi // Foto: Salut Mental Catalunya L’Ajuntament de...

Un assaig clínic accelera la recerca de nous tractaments en malalties neurodegeneratives

L'assaig pot accelerar les vies per trobar possibles tractaments // Foto: Federació ASEM Un assaig clínic per a...

Maravillas Rojo: “Aquesta crisi ha posat de relleu la importància de la vida i les persones”

L'espai #reflexionsdefutur ha entrevistat a Maravillas Rojo // Foto: Taula Tercer Sector A partir de la crisi sanitària,...

COMENTARIS RECENTS