Jornada escolar de natació per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual a El Prat de Llobregat

Hi van participar 11 centres escolars de tot Catalunya

jornada escolar natació discapacitat intel·lectual el prat
A la jornada van participar més de 160 alumnes amb discapacitat intel·lectual // Foto: Special Olympics Catalunya

Més de 160 nens i nenes van participar ahir a la 38ena Jornada Escolar de natació que es va celebrar a la piscina CEM Fondo d’en Peixo al Prat de Llobregat, en una jornada organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat, Cruyff Foundation, Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya.

Van acudir a la competició esportiva 11 centres escolars de tot Catalunya. Concretament van ser els centres Montserrat Montero de Granollers, Ramon Suriñach de Ripoll, Club Esportiu Estel de Balaguer, Ampans Geroni de Moragas de Manresa, Escola Crespinell de Terrassa, Associació Alba de Tàrrega, Les Aigües de Mataró, Llar de Sant Josep de Lleida, Club Esportiu Solc de Tarragona, La Ginesta de Barcelona i Alba de Reus.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La competició està destinada a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual en edat escolar, de 8 a 20 anys. Les proves en què van competir són els 25m lliures sense estil ni flotació, 25m flotació, 25m crol i 50m crol. Tots els petits esportistes van rebre la seva merescuda medalla de la mà de la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat, Margarita Garcia, i diferents membres de la junta directiva de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Un dels objectius del conveni que té Special Olympics Catalunya amb la Fundación Leo Messi és portar a terme el projecte “Esport a l’escola” i poder col·laborar en fer que hi hagi la màxima participació de nens i nenes en les Jornades Escolars i adquireixin hàbits saludables i esportius des de ben petits. A més de natació, també fomentem els campionats de bàsquet, futbol i atletisme.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*