Jornada #digues_capacitat, les TIC al servei de les persones

Es celebra a Torre Jussana de Barcelona el 18 de febrer

jornada odf vodafone
Cartell de la jornada del proper 18 de febrer // Foto: Imatge cedida per l’ODF

L’Observatori de la Discapacitat Física (ODF) i la Fundació Vodafone España han organitzat la “Jornada #digues_capacitat Les TIC al servei de les persones” que se celebra el proper 18 de febrer a les 17 hores a la Torre Jussana de Barcelona. La jornada servirà d’antesala a la setmana del Mobile World Congress que tindrà lloc a la ciutat comtal del 22 al 25 de febrer.

Durant la sessió es presentarà la recerca “Discapacitat, integració i el paper de les TIC” realitzada pel GESOP, amb el suport de la Fundació Vodafone España i Cocemfe Barcelona.

L’acte està adreçat a persones, entitats, institucions i empreses d’arreu de Catalunya vinculades a l’àmbit de la discapacitat. La trobada ofereix la possibilitat de visibilitzar, debatre i reflexionar sobre la discapacitat, per promoure una societat més respectuosa amb les diferències i amb els drets del col·lectiu.

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir a l’acte ja poden confirmar la seva assistència. La jornada, que tindrà una durada aproximada de tres hores, és gratuïta. Les places són limitades.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*