Jornada de reflexió a MIFAS com a acte final de la commemoració del 40è aniversari de l’entitat gironina

El 15 de novembre a l’Auditori Factoria Cultural Coma Cros de Salt

jornada-mifas-acte-tancament-40-aniversari

Amb motiu dels actes de celebració del 40è aniversari de l’Associació MIFAS, el divendres 15 de novembre se celebra una jornada de reflexió sobre els 40 anys d’història de l’entitat i de l’evolució del col·lectiu de persones amb discapacitat.

Aquest acte, que arrencarà a les 10 del matí a l’Auditori Factoria Cultural Coma Cros de Salt, es presenta com a punt i final de la commemoració del 40è aniversari de l’entitat, i serà inaugurat per Jordi Viñas, alcalde de Salt i Quim Ayats, diputat de la Diputació de Girona i la cloenda de Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda.

BANER_300X250

La jornada estarà formada per dues conferències i una taula rodona que abordaran diferents aspectes del món de la discapacitat. La primera conferència serà a càrrec de l’escriptor català Antoni Puigvert i la segona la protagonitzarà Albert Llovera, corredor de ral·lis professional i primer pilot amb discapacitat.

A la taula rodona hi participen Carles Campuzano, Joaquim Nadal i Anna Simó. La moderarà Jordi Xargayó, director del Diari de Girona.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*