Jornada de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i l’activitat del nou centre Guttmann Barcelona

Els dies 19 i 20 de gener amb un programa de tallers i xerrades

Guttmann Barcelona jornada instal·lacions i activitats
Façana del nou centre Guttmann Barcelona // Foto: Institut Guttmann

L’Institut Guttmann celebrarà el proper cap de setmana del 19 i 20 de gener unes jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i l’activitat que es durà a terme en el nou centre Guttmann Barcelona. Per aquestes jornades s’ha preparat un ampli programa de tallers i xerrades per a totes les edats, i fins i tot una festa infantil.

El projecte de Guttmann Barcelona s’iniciarà aquest mes de gener i compta amb una doble vessant clínica i social per a les persones amb discapacitat. La iniciativa inclou d’una banda, el projecte Guttmann Barcelona Life, uns apartaments amb suports i totalment domòtics i automatitzats, des d’on impulsar el model de vida independent per a persones amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per l’altra, la neuroclínica Brain Health Institute (Institut per a la salut cerebral) on es continuarà oferint tractament neurorehabilitador especialitzat amb les últimes tecnologies, i amb la qual l’Institut Guttmann s’obrirà a noves patologies relacionades amb el sistema nerviós central, com ara les demències, el desenvolupament neurològic del nen o la salut mental; tots els nous àmbits d’actuació als quals aportar coneixement, experiència i qualitat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*