Intens cap de setmana dels futurs nedadors al Programa Promonat i de Tecnificació

Fan una jornada conjunta de natació al CAR de Sant Cugat

jornada promonat i tecnificació natació
Els futurs nedadors van estar aquest cap de setmana al CAR de Sant Cugat // Foto: Imatge cedida per FECPC

El passat cap de setmana es va dur a terme la jornada conjunta del Programa Promonat i de Tecnificació de natació al CAR de Sant Cugat, amb la participació d’un total de 27 nedadors i 7 tècnics de les Federacions FECPC, FCEDF i FCECS.

Dissabte pel matí es va dedicar al Programa Promonat. Un total de 12 nedadors van fer treball al gimnàs, on es va valorar el control que tenen del seu esquema corporal i es van donar recursos per a la seva millora. Els nedadors del Programa Promonat van coincidir després amb els 15 nedadors de Tecnificació, fent conjuntament un treball d’aigua on es va valorar el domini en el medi aquàtic i es va treballar diferents exercicis tècnics per a la seva millora.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els nedadors de Tecnificació, van seguir tot el cap de setmana concentrats en el CAR de Sant Cugat, fent classes teòriques i pràctiques per a la millora del control del seu esquema corporal, tant al gimnàs i com a l’aigua. Aquest entrenament va produir una millora important, tant de recursos, com de control del seu propi cos envers als diferents exercicis.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*