ILUNION obre una botiga a Barcelona que dóna feina a 24 persones amb discapacitat

4 treballadors del nou establiment són persones cegues

logo ilunion sociosanitari botiga
Logo d’ILUNION Sociosanitari // Foto: ONCE Catalunya

El director general de Protecció Social de la Generalitat de Catalunya, Joan Ramon Ruiz, va presidir ahir, 15 de desembre, la inauguració a Barcelona de la nova botiga d’ortopèdia i productes de suport d’ILUNION Sociosanitari, pertanyent al grup d’ empreses socials de l’ONCE i la seva Fundació.

En aquest establiment, ILUNION ofereix les últimes innovacions en productes de suport, tant físics com tecnològics. La nova botiga està situada al número 530 de la Gran Via de les Corts Catalanes.

BANER_300X250

Durant la inauguració, Joan Ramon Ruiz va estar acompanyat pel delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau; pel president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí i per la consellera delegada de la Divisió Sociosanitària d’ ILUNION, Paola del Riu, entre d’altres.

Així mateix, els assistents van visitar les noves instal·lacions i van poder conèixer les últimes novetats en productes de suport i accessibilitat del sector que ILUNION distribueix a Espanya de forma exclusiva.

Aquesta botiga d’ILUNION Sociosanitari, que compta amb 27 treballadors, dels quals 24 (88,46%) són persones amb discapacitat (i quatre d’elles persones cegues), pertany al grup d’empreses socials de l’ONCE i la seva Fundació, referent en la creació d’ocupació de qualitat per a persones amb discapacitat.

Amb aquesta botiga de Barcelona són ja sis els establiments que ILUNION Sociosanitari té a A Coruña, Ferrol, Toledo, Madrid, Granada i Barcelona.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*