Dissabte, 27 novembre 2021
HomeEntitatsIlersis comercialitzarà el vi escumós, ecològic i solidari amb l’etiquetatge “Som Somriures”...

Ilersis comercialitzarà el vi escumós, ecològic i solidari amb l’etiquetatge “Som Somriures” de Colet Viticultors

El preu de cada ampolla inclourà un donatiu de 0,50€ a favor de la Fundació

Conveni Ilersis-Colet vi solidari_2
Les dues parts han subscrit un conveni de col·laboració // Foto: Fundació Privada Ilersis

Fundació Privada Ilersis i Colet Viticultors SL han signat un conveni de col·laboració per a la comercialització a través de BO de Shalom del vi escumós ecològic solidari amb l’etiquetatge ‘Som Somriures’.

L’acord ha estat signat per Antoni Siurana, president d’Ilersis, i Sergi Colet, director de Colet Viticultors, i s’emmarca dins el projecte de la Fundació de donar la major visibilitat possible a les persones amb discapacitat, sensibilitzar la societat de les seves capacitats i donar la màxima projecció a la seva activitat. 

diari-discapacitat-300x250e

Entre aquesta activitat hi figura el disseny, a càrrec de les persones d’Ilersis, de la imatge que lluiran les etiquetes, morrions i xapes amb la denominació ‘Som Somriures’ de les ampolles que fabricarà Colet Viticultors. 

El preu de cada ampolla inclourà un donatiu de 0,50€ a favor de la Fundació Privada Ilersis, segons contempla un acord que té una vigència d’un any.

Ambdues parts han expressat la seva satisfacció per un conveni que potencia la vocació social del projecte de la Fundació Ilersis, mentre que per a Colet Viticultors, un celler familiar històric, l’acord encaixa dins la línia de responsabilitat social d’empresa. En aquest sentit, Sergi Colet ha remarcat que “no és un tema de visibilitat de l’empresa”, sinó tot el contrari, es traca més aviat d’una qüestió “d’introspecció interior nostra que ens omple d’energia, pel fet de poder lluitar cada dia, de sentir-se un privilegiat de la vida… i els que podem, hem d’ajudar. Quan se’ns va fer la proposta des d’Ilersis, la nostra resposta va ser ràpida i clara”, ha precisat.

Aquest nou producte ja es pot adquirir a www.bodeshalom.cat o bé al celler, cafeteria, restaurant de BO de Shalom de La Gremial, Plaça Mossèn Jacint Verdaguer, 5 de Lleida.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES