Primer homenatge a la fundadora de l’acidH en la 3a edició del dia anual de l’entitat

També tindrà lloc una ponència del Professor Jordi Sunyer

homenatge fundadora acidh dia anual entitat
Cartell de l’acte d’homenatge a Montserrat Baró // Foto: acidH

El proper dijous 30 de novembre a les 17:50h l’acidH farà, en el marc del dia Anual de l’entitat, el primer homenatge a la seva fundadora Montserrat Baró, recentment desapareguda.

En la tercera edició del dia anual de l’acidH també tindrà lloc una ponència del Professor Jordi Sunyer sobre “El repte de construir un cervell i d’evitar el seu deteriorament senil en un món amb contaminació ambiental”, que se celebrarà a la sala d’Actes de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron,

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Professor Jordi Sunyer és cap del programa de Salut infantil de ISGlobal, catedràtic de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra i fundador i coordinador de la cohort de naixement INMA a Espanya i investigador principal de diversos estudis internacionals, que inclouen el “ERC Advanced Grant BREATHE: Brain development and Airpollution ultrafine particles in school children”.

La seva línia principal de recerca es basa en la freqüència i etiologia de l’asma i la EPOC, la contaminació de l’aire i les malalties cardiorespiratòries i els efectes dels contaminants sobre el desenvolupament neuroconductual en els primers anys de vida del nen/a. En 2014 va ser guardonat amb el premi més prestigiós mundialment de medi ambient i recerca en salut, el Premi John Goldsmith. Va rebre aquest premi per les seves destacades contribucions al coneixement i la pràctica de l’epidemiologia ambiental.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*