Homenatge als esportistes catalans dels Jocs Paralímpics del 92 durant la V Jornada Inclusiva

Amb motiu del 25è aniversari de l’efemèride

homenatge 25 anys Jocs Paralímpics 92 jornada inclusiva
Durant la jornada es practicaran diferents modalitats d’esport adaptat // Foto: FCEDF

El proper 4 de novembre en el marc de la V Jornada Inclusiva que se celebrarà a l’Arc de Triomf de Barcelona es farà un petit homenatge a tots els esportistes catalans que van competir ara fa 25 anys als Jocs Paralímpics de Barcelona 92.

Durant la Jornada, els esportistes podran gaudir i participar de les diferents modalitats esportives. L’esdeveniment vol promoure la pràctica de l’esport entre el col·lectiu de ciutadans i ciutadanes amb discapacitat generant una situació d’igualtat de condicions amb la resta de població. També pretén aportar informació al públic assistent sobre les diferents modalitats esportives que poden practicar les persones amb discapacitat per promoure la pràctica de l’esport adaptat.

BANER_300X250

La jornada, que està inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, està organitzada per les quatre federacions que aglutinen l’esport adaptat: la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual-Acell i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*