Festa Solidària contra el càncer infantil al Diver Parc Lúdic de Comarruga

Amb el suport de la Fundació Santa Teresa

festa solidària contra càncer infantil diver parc lúdic
Cartell de la festa solidària // Foto: Fundació Santa Maria

El proper dimecres 1 de novembre, de 10 a 14 h, el Diver Parc Lúdic acollirà una Festa Solidària contra el càncer infantil, impulsada per un grup de treballadors/es i el suport de la Fundació Santa Teresa.

La recaptació anirà destinada de manera equitativa a AFANOC i FUNDACIÓ RONALD McDONALD, entitats que donen suport als nens/es malalts i a les seves famílies facilitant-los habitatge quan el tractament suposa desplaçaments i/o altres recursos que necessitin.

BANER_300X250

Al llarg del matí es realitzaran diverses activitats destinades principalment al públic infantil: xocolatada, circuit d’aventura, gimcana d’esports, pintacares, etc.

La Fundació Santa Teresa té com a missió la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint suports que cadascú necessita, per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*