Grupo SIFU nomena a Francesc Xavier Fernández Rosado com a nou gerent de la delegació a Lleida

La seu lleidatana compta amb 100 treballadors, el 89% amb alguna discapacitat

Francesc Xavier Fernandez - Grupo SIFU-reducida
Francesc Xavier Fernández Rosado // Foto. Grupo SIFU

Grupo SIFU, Centre Especial de Treball líder en Facility Services socialment competitius, ha nomenat a Francesc Xavier Fernández Rosado nou gerent de la delegació de la companyia a Lleida, que va obrir l’oficina el 2003 i que actualment concentra a 100 treballadors, el 89% té algun tipus de discapacitat, ja sigui física, psíquica, sensorial, orgànica o malaltia mental.

FREEFORMSTYLE-600X300

Fernández Rosado compta amb una dilatada experiència en el sector multiserveis, des de l’àmbit de la gestió de la seguretat, la neteja, el manteniment o els serveis auxiliars, havent ocupat càrrecs de gerència i responsable provincial durant els últims 20 anys. Aquesta trajectòria li ha permès disposar d’un coneixement global sobre les necessitats de tot tipus d’instal·lacions per poder oferir una gestió integral d’esdeveniments i serveis.

banner_300x200_entrenuvols

Amb aquest nomenament, el Centre Especial de Treball situa a Francesc Xavier Fernández al capdavant de la direcció i gestió de la unitat de negoci de Lleida, encarregant- se del disseny i implantació de l’estratègia comercial i de les relacions amb els principals clients de la zona.

El Grupo SIFU, que amb 25 anys de trajectòria compta amb una plantilla de més de 4.500 treballadors a nivell nacional, suma més d’una trentena de centres i té presència a totes les comunitats autònomes espanyoles i a França.

Des de fa anys, l’organització està apostant pel col·lectiu de persones amb diversitat funcional amb especials dificultats, un grup que ja representa pràcticament una tercera part de la plantilla a la província.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*