El Grupo de Estudio de Enfermedades Neuromusculares de la Sociedad Espanyola de Neurología rep el Premi ASEM

També reben el guardó la Dr. Ana Febrer Rotger i Jean Louis Bouvy

premi asem malalties neuromusculars
La presidenta Cristina Fuster, entregant el guardó al Dr. Gerardo Gutiérrez // Foto: Federación ASEM

El Grupo de Estudio de Enfermedades Neuromusculares de la Sociedad Española de Neurología (SEN) ha estat guardonat amb el Premi ASEM. Els Premis ASEM són un reconeixement de la Federación Española de Enfermedades Neuromusculares (Federación Asem) a persones i entitats destacades pel suport a la divulgació i millora del coneixement de les malalties neuromusculars, així com iniciatives compromeses amb les persones que conviuen amb una malaltia neuromuscular, les seves famílies i el moviment associatiu ASEM.

“En aquesta edició, s’ha atorgat el premi al Grupo de Estudio de Enfermedades Neuromusculares de la Sociedad Española de Neurologia (SEN), com a reconeixement del treball realitzat durant tots aquests anys, dirigit a fomentar el coneixement i l’avenç en l’abordatge neurològic de les malalties neuromusculars, destacant el compromís constant dels professionals que conformen el grup amb els pacients i les entiatats de pacients”, ha assenyalat Cristina Fuster, presidenta de la Federación ASEM.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

“Per al Grupo de Estudio de Enfermedades Neuromusculares de la SEN, rebre aquest reconeixement ens fa sentir que estem fent activitats que realment són d’utilitat per als nostres pacients. Hi han poques coses que ens motiven més als metges que l’agraïment del pacient. Esperem poder seguir col·laborant amb la Federación ASEM, per diagnosticar  i tractar més i millor els nostres pacients”, ha manifestat el Dr. Gerardo Gutiérrez, Coordinador del Grupo de Estudio de Enfermedades Neuromusculares de la SEN,

Juntament amb la Societat Espanyola de Neurologia, també han rebut aquest guardó la Dr. Ana Febrer Rotger, per la seva trajectòria com a metgessa rehabilitadora en el camp de les patologies neuromusculars, i a Jean Louis Bouvy pel seu compromís amb el moviment associatiu ASEM, i els drets de les persones que conviuen amb aquestes patologies.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*