El Grup Teb presenta a la fira Alimentària la seva gama de productes gastronòmics

A la cooperativa hi treballen més de 500 empleats amb diversitat funcional

Logo-Alimentaria-2016_icono_invertido
Teb està a l’edició 2016 // Foto: Imatge cedida per Alimentària

El Grup Cooperatiu Teb està participant aquest dies per primera vegada a la fira Alimentària que se celebra del 25 al 28 d’abril al recinte firal de Gran Via de Fira de Barcelona, on presenta els productes elaborats pels més de 500 empleats amb diversitat funcional que treballen a l’entitat.

Teb elabora productes sota la marca Trade&More, una ‘start-up’ d’innovació gastronòmica que ha tancat el seu primer any d’existència amb unes vendes de 1,8 milions d’euros, un 90% dels quals es destinen a exportació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Trade&More està impulsada per l’empresa austríaca d’importació de productes gourmet i el grup Teb, que des de la seva seu a Barcelona, que compta amb 20.000 metre quadrats de superfície industrial, es dedica als processos de fabricació, envasat i manipulació dels productes alimentaris.

A més de Trade&More, el grup Teb també està exposant al certamen la seva gama de sals i espècies Salt&More, els pastissos Tasty&More i les seves salses Sauce&More, tots ells productes naturals, sense conservants ni colorants. També es pot trobar Bolet Ben Fet, una iniciativa de TEB Verd centrada en el conreu i comercialització de bolets ecològics. 

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*