Gravetat 0 i Prodis organitzen a Terrassa el 5è open d’escalada en bloc en pro de la inclusió social

Tindrà lloc el 14 d’abril i comptarà amb diferents activitats paral·leles

cartell open solidari escalada bloc terrassa
Cartell de l’open solidari d’escalada // Foto: Prodis

El proper 14 d’abril la ciutat de Terrassa gaudirà d’una jornada plena d’esport, solidaritat i inclusió amb la celebració del 5è open d’escalada en bloc que organitzen conjuntament Gravetat 0 i Prodis.

Es tracta d’una activitat lúdica que començarà a les 10h al carrer Sant Gaietà, 52, on els participants podran escalar les 80 vies que els esquiadors de Gravetat 0 hauran preparat perquè els escaladors i escaladores gaudeixin durant la jornada i puguin competir en les diferents categories: femenina, masculina, infantil i per equips.

BANER_300X250

A la tarda, hi haurà més activitats, a les 17.00 els Pirates Rumversions faran un concert per tal d’amenitzar i ambientar la competició, a les 18:30h hi haurà l’entrega de premis i, finalment, s’acabarà l’open amb un sorteig on el guanyador o guanyadora s’endurà material d’escalada.

Un total de 16 voluntaris de Prodis formaran part de l’equip d’organització de l’esdeveniment realitzant diferents tasques. També, hi haurà una parada informativa de la fundació, on els mateixos voluntaris s’encarregaran d’explicar què és Prodis, quina és la seva missió a la societat i també, donaran a conèixer les diferents campanyes que té obertes l’entitat.

L’open d’escalada en bloc és una iniciativa solidària on tots els diners recaptats es destinaran a activitats de Pluridiscapacitats Fundació Privada Terrassenca Prodis.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*