Divendres, 24 març 2023
Divendres, 24 març 2023
IniciDiscapacitatGran impacte del projecte europeu “Joves amb coratge” sobre relats de superació...

Gran impacte del projecte europeu “Joves amb coratge” sobre relats de superació i valentia de 28 joves amb malalties rares

Els vídeos de la campanya han aconseguit més de 40 mil visualitzacions a les diferents xarxes socials

La Federació ASEM ha estat una de les entitats participants en la iniciativa “Joves amb coratge” #Youthwithcourage cofinanciada por el programa Erasmus+, que a través de les xarxes socials ha llançat un total de 28 vídeos d’històries de vida de joves diagnosticats amb malalties rares i distròfies musculars, que li han “plantat de cara a la vida” i han demostrat que “una malaltia rara no té per què aturar els teus somnis”.

anunci guies d'arrel

Les històries d’Adrián, Laura, Alex, Nicolas, Roberta, Bruno i molts altres joves europeus s’han compartit per xarxes socials llançant missatges motivadors sobre com conviure amb una malaltia que genera discapacitat, sense perdre l’esperança i aconseguint metes a diferents àmbits com els estudis, el treball, l’esport o les relacions socials, exactament igual que la majoria dels joves de la seva edat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El projecte “Joves amb coratge” posa de manifest la necessitat de treballar coordinadament en polítiques socials que permetin una major accessibilitat i inclusió social dels joves amb malalties rares. La necessitat de l’assistència personal per portar les tasques del dia a dia, les dificultats per obtenir un diagnòstic precís i la manca d’accessibilitat de llocs d’oci i centres educatius han estat problemàtiques que s’han reflectit a les històries de vida aquests joves.

Fundació Isabel Gemio, coordinadora del Projecte, va presentar el passat 23 de gener a Barcelona l’informe final on s‟analitzava l’impacte a les xarxes socials. En total, els vídeos van aconseguir més de 40 mil visualitzacions a les diferents pàgines de la iniciativa (Instagram, Youtube, Facebook i Twitter). A més, les publicacions relacionades amb el projecte van sumar més de 9 mil impressions.

Les organitzacions que han participat en el projecte han estat la Fundació Isabel Gemio, Federació ASEM, UNIAMO, Parent Project APS i CMT-France.

Secció patrocinada per
Logo_DINCAT-INTEGRAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content