Divendres, 29 març 2024
IniciESPORT ADAPTATGlobal Basket UAB acaba segon al Campionat d’Espanya d’escoles de bàsquet en...

Global Basket UAB acaba segon al Campionat d’Espanya d’escoles de bàsquet en cadira de rodes

global basket uab escoles bàsquet cadira de rodes
L’equip vallesà va aconseguir una meritòria segona plaça // Foto: Antonio Moros

El Global Basket UAB va acabar segon classificat al VI Campionat d’Espanya Caixabank d’escoles de bàsquet en cadira de rodes que s’ha disputat aquest cap de setmana al Pavelló Nord de Sabadell amb la participació de cinc equips de tota Espanya.

El campionat va començar la tarda del divendres amb victòries dels dos equips favorits. El Global Basket UAB va vèncer 62 a 28 davant l’Econy Gran Canaria Accesible, mentre el Zuzenak es va imposar 64 a 23 davant Andalusia. Dissabte es van disputar les dues jornades centrals del campionat, amb el partit decisiu entre el Zuzenak i el Global Basket UAB, després de dues victòries seguides dels dos equips. Els jugadors del Zuzenak, dirigits per Lander Lozano, van guanyar amb autoritat al Global Basket UAB per 59 a 33 proclamant-se d’aquesta manera campió d’Espanya a falta d’una jornada pel final del Campionat. El partit més destacat de la darrera jornada, disputada el matí de diumenge, va ser l’enfrontament entre la Federació de Madrid i Global Basket UAB per la segona posició. L’equip català va guanyar amb un marcador final de 57 a 34, aconseguint el subcampionat d’Espanya d’escoles de bàsquet en cadira de rodes.