Girona constitueix l’equip de treball per elaborar el primer pla de salut de la ciutat

La salut mental serà un dels eixos principals

girona tindrà el primer pla de salut
Girona ja ha constituït un equip de treball per elaborar el pla // Foto: Ajuntament de Girona

El passat dia 28 de juliol es va constituir l’equip de treball que s’encarregarà d’elaborar i redactar un pla de salut per a la ciutat de Girona. Aquest pla de salut, que és un compromís del pla de govern, i que serà el primer que té la ciutat, estarà coordinat des de la regidoria de Salut i se centrarà en els joves i adolescents, la salut mental, les drogodependències i els sectors poblacionals més desafavorits.

L’objectiu és aconseguir una eina de treball que permeti aplicar mesures d’actuació viables i efectives amb capacitat d’obtenir resultats a curt i mitjà termini i “serà una eina fonamental i bàsica per conèixer els paràmetres de salut dels ciutadans i les necessitats de recursos dels mateixos per tal d’avançar cap a una societat més saludable”, tal com va voler remarcar la regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau.

L’equip de treball que elaborarà aquest pla de salut està format per un grup multidisciplinari de persones amb un alt nivell formatiu i compromeses amb la salut dels ciutadans des de diferents vessants, com són l’assistencial, el social, l’educatiu, el medi ambiental, el cultural, l’universitari o l’esportiu, entre altres.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*