Dissabte, 27 novembre 2021
HomeEntitatsFVO i APADIS inicien el procés d’unió per millorar l’atenció a les...

FVO i APADIS inicien el procés d’unió per millorar l’atenció a les persones amb discapacitat del Vallès Oriental

Entre les dues entitats atenen diàriament a 640 persones amb discapacitat de la comarca

persones amb discapacitat del valles oriental
La unió millorarà l’atenció a les persones del col·lectiu // Foto: FVO

La Fundació privada Vallès Oriental i la Fundació APADIS han iniciat les converses per a fusionar-se amb l’objectiu de millorar l’atenció a les necessitats de les persones amb discapacitat de la comarca del Vallès Oriental.

La Fundació APADIS, que atén a 132 persones amb discapacitat, té una trajectòria consolidada i reconeguda. Destaquen, entre altres, la creació de projectes socials innovadors, una xarxa de formació i una relació àmplia amb les institucions, tant públiques com privades. 

diari-discapacitat-300x250e

La Fundació privada Vallès Oriental, que actualment es troba immersa en un procés de canvi estratègic i d’imatge corporativa, diàriament dóna servei a 508 persones amb discapacitat. Aporta una experiència consolidada en l’atenció a les persones, disposant de tots els serveis que les persones poden necessitar en la seva vida adulta, tant a nivell laboral, com ocupacional, residencial, rehabilitador i de lleure.

“Hem iniciat aquest camí cap a la unió amb l’horitzó que aquest procés doni més oportunitats, d’inclusió social i d’integració laboral, i més benestar al màxim nombre de persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca” comenta Rafel Arderiu, Director General de la Fundació privada Vallès Oriental.

“És una molt bona notícia perquè aquesta aliança proporcionarà una estabilitat i continuïtat als projectes que actualment estava desenvolupant APADIS, especialment agreujat per l’impacte de la Covid entre altres circumstàncies” comenta Imma Navarro, presidenta de la fundació i associació APADIS.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES