Dijous, 2 desembre 2021
IniciInclusió SocialLa Fundación MRW aposta per la inclusió de les persones amb discapacitat...

La Fundación MRW aposta per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual

fundacion mrw primer semestre suport discapacitat intel·lectual
Visita al parc Portaventura World // Fundación MRW

La Fundación MRW, sempre solidària amb les persones amb discapacitat, s’ha dedicat durant el primer semestre d’enguany, a potenciar l’oci i la cultura entre aquest col-lectiu a través de diverses sortides i esdeveniments culturals.

D’aquesta manera, durant el primer trimestre va organitzar diverses sortides vinculades a la música i el teatre, concretament al Gran Teatre del Liceu, en col·laboració amb altres entitats com PAIDEIA i acidH (Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà).

fiare banca etica crowdfunding

D’altra banda, el passat mes d’abril, va realitzar un projecte amb la organització de tallers de pintura a les instal·lacions d’acidH que van valorar molt positivament els usuaris del taller ocupacional SOI.

Per fomentar la creativitat i el desenvolupament de persones amb discapacitat intel·lectual, la Fundación MRW ha col·laborat financiant classes de teatre en la Fundació Privada Boscana i a l’Escola Ramón Suriñach.

En l’apartat formatiu, la Fundación MRW ha contribuït amb la financiació de diversos programes, com la visita d’un grup d’inserció laboral en logística FEMAREC a les oficines centrals de MRW i a una de les seves plataformes operatives.

En l’àmbit esportiu, ha col·laborat en l’edició del llibre “Relatos Solidarios del Deporte”, que va seleccionar a l’Associació Esclat com a entitat beneficiària i que va estar apadrinat per l’esportista Marc Márquez.

Seguin amb l’apartat esportiu, la Fundación MRW ha continuat patrocinant clubs esportius que tenen equips formats per persones amb discapacitat intel·lectual, com la Unió Esportiva Figueres i UNES escoles AFA de Catalunya. A més, durant aquest semestre també ha promocionat noves disciplines esportives com la natació adaptada, col·laborant en el patrocini de la competició del Club Natació Cornellà.

Finalment, durant aquest estiu, la Fundación MRW está col·laborant amb la Fundació Pere Tarrés i AcidH amb beques per que els nens i nenes d’aquestes entitats puguin anar de colònies.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES