La Fundació Viver de Bell-lloc celebra la 1a Festa de l’Ou a La Tavella

Per promocionar els productes ecològics i donar a conèixer la seva tasca social

cartell festa ou la tavella
Cartell de la 1a Festa de l’Ou a La Tavella // Foto. Fundació Viver Bell-lloc

Amb l’objectiu de promocionar els ous ecològics de La Tavella, així com donar a conèixer el Parc d’Activitats Agroecològiques i la seva vinculació amb la tasca social que porta a terme la Fundació Viver de Bell-lloc, el proper 8 d’octubre se celebrarà la 1a edició Festa de l’Ou.

La jornada començarà a les 11h amb una visita guiada en família a les instal·lacions de la finca de la La Tavella. També s’ha organitzat una gimcana per als més petits “A la recerca dels ous perduts” i una xerrada a càrrec d’una nutricionista, amb el títol de “L’ou: diferències més enllà de la closca”. Per últim, els assistents podran gaudir d’un tastet d’ous ecològics.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

És una jornada oberta a totes les persones interessades en l’alimentació ecològica i els seus processos de producció. Tot i que l’entrada és gratuïta, però com que les places són limitades s’ha de fer reserva prèvia. La finca romandrà oberta de 10 a 14h i durant tot el matí hi haurà servei de bar, photocall, mercat de km 0 i concurs de xarxes socials.

La Fundació Viver de Bell-lloc és l’entitat que desenvolupa tota l’acció empresarial del Grup Viver de Bell-lloc, i que té com a objectiu la realització de projectes empresarials que promoguin la creació de llocs de treball pel col·lectiu de persones amb discapacitat, a través del Centre Especial de Treball.

BANER_300X250

La Tavella és un projecte que barreja la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental i la voluntat de recuperar l’agricultura tradicional. Són productors i comercialitzen directament fruita, verdura, ous i conserves, juntament amb altres productes ecològics, sempre de la màxima proximitat, de temporada i en la gran majoria de casos provinents de l’economia social.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*