La Fundació Salut Mental Catalunya obre les inscripcions per les sortides Respir de primavera

Obertes a persones amb problemes de salut mental

sortides respir tardor salut mental cat
El Programa Respir de primavera ha programat quatre sortides // Foto: Salut Mental Catalunya

La Fundació Salut Mental Catalunya té obertes les inscripcions per participar a les sortides del seu programa Respir de primavera. Totes les sortides tenen un preu de 80 euros i per inscriure’s o demanar més informació us heu de posar en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@salutmental.org o al telèfon 93 175 0327. Les sortides estan obertes a persones amb problemes de salut mental, estiguin o no vinculades a associacions, clubs socials i altres entitats de salut mental.El programa previst és el següent:

  • REUS Hotel i festival de circ! – 14 al 17 abril 2017

Aquest any es visitarà Reus en una època molt especial: la de la Fira del Circ de Catalunya on un total de 28 companyies oferiran els seus espectacles, que durant quatre dies, ompliran places i carrers. El Trapezi recull la gran varietat de formats que ens ofereix el circ català, des del públic més petit al més exigent, i desplegant totes les estètiques que existeixen en aquest art mil·lenari. Tot i que serà una sortida on l’activitat física que es requereix serà força assequible, caldrà estar a peu dret, ja que els espectacles es fan al carrer.

BANER_300X250
  • SANT JOAN DE LES ABADESSES- Ruta del Ferro en bicicleta – 26 al 28 maig 2017

L’anomenada “Ruta del Ferro i del Carbó”: és un traçat de via verda que segueix l’antic traçat de la via del tren i les vagonetes que portaven el carbó de les mines d’Ogassa.

Des de l’Alberg rural La Ruta del Ferro, situat al Parc de l’Estació de Sant Joan de les Abadesses, es llogaran bicicletes per anar a descobrir part d’aquesta ruta que uneix Ripoll, a 682 metres d’altitud, amb Sant Joan de les Abadesses (775 m). Tot el traçat és asfaltat i està flanquejat per vegetació; el desnivell és mínim, amb una suau pendent de l’1%. A més, es podrà gaudir d’aquesta vila que compta amb un important patrimoni medieval vinculat al Monestir de Sant Joan de les Abadesses. Per realitzar aquesta sortida és imprescindible saber anar en bicicleta.

  • ALTAFULLA – Ambient tranquil i atractiu paisatge – 2 al 4 juny 2017

Altafulla té, possiblement, el casc antic més bonic de tota la Costa Daurada, i un dels més bonics de Catalunya. El seu Dalt Vila, o vila closa, rodejat de muralles, amaga carrers que ofereixen palaus renaixentistes, cases dels segles XVII i XVIII, un magnífic castell i una església. Aquesta és una sortida perfecta per descansar, relaxar-se i gaudir de la platja. Altafulla es caracteritza pels seus carrers amb pendent.

  • LLANÇÀ -16 al 18 juny 2017

Llançà és una petita vila mediterrània que compta amb poc més de 5.000 habitants. Situat enmig d’un paisatge únic, Llançà queda envoltat tant per terra com per mar, per dos espais naturals protegits, el Parc Natural del Cap de Creus i el de l’Albera. Aquesta sortida està recomanada per a les persones a les quals els agradi la platja i caminar.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*