La Fundació ONCE atorga ajuts a projectes adreçats a persones amb discapacitat 

El termini per demanar subvencions acaba el 30 de juny

ajuts fundació once
Els ajuts es poden sol·licitar fins el 30 de juny // Foto: Imatge cedida per Fundació ONCE

Fins el proper 30 de juny continua obert el termini per sol·licitar ajuts de la Fundació ONCE a projectes adreçats a persones amb discapacitat 2016. Aquests ajuts tenen un doble objectiu que a la vegada són dels dues principals prioritats de la Fundació ONCE.

Per un costat la integració labora per a persones amb discapacitat des del convenciment que la millor manera d’aconseguir la normalització d’aquest col·lectiu és per mitjà de la seva inserció laboral. De fet, la Fundació ONCE destina el 70% del seu pressupost al seu pla d’inserció laboral i formació de l’ocupació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per un altra banda, l’accessibilitat global és, després de la inserció laboral i la formació per a l’ocupació, la segona prioritat en l’actuació de Fundació ONCE. Els programes de supressió de barreres i de potenciació de l’accessibilitat portats a terme amb el suport de la Fundació ONCE es dirigeixen, fonamentalment, a quatre àmbits: Eliminació de barreres arquitectòniques; potenciar la comunicació de les persones sordes, en els seus entorns familiars, laborals, etc.; eliminació de barreres psicosocials; i accessibilitat a la societat de la informació.

Les sol·licituds es poden enviar a través del correu electrònic convocatoriaproyectos2016@funcaciononce.es o bé directament a la seu de la Fundación ONCE a Madrid. 

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*