Acord de la Taula del Tercer Sector i el Ctecno per millorar l’accés a les TIC de les entitats

Oberta la convocatòria #esTICenllaçat

tablet TIC
L’acord posarà en contacte a entitats i empreses TIC // Foto: Imatge cedida per Taula Tercer Sector

La Taula del Tercer Sector i el Cercle Tecnològic de Catalunya (Ctecno) han arribat a un acord per obrir la convocatòria #esTICenllaçat per millorar l’accessibilitat i els beneficis de les noves tecnologies per les entitats del Tercer Sector i millorar l’accés i la capacitació en TIC de les entitats.

És un nou espai de voluntariat gràcies al qual els professionals d’empreses TIC catalanes podran apadrinar projectes tecnològics d’entitats socials. Les entitats interessades poden assistir a la jornada que es durà a terme el 19 d’abril i que permetrà posar en contacte voluntaris i entitats per teixir sinèrgies i entendre els projectes.

BANER_300X250

La nova àrea d’Acció Social del CTecno, esTICenllaçat, té com a objectiu principal millorar l’accés i la capacitació en TIC per a les ONG’s de l’àmbit de Catalunya a través de la expertesa i el voluntariat dels professionals i empreses adherides al CTecno. Es tracta d’un projecte alineat amb el requeriment fixat en els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM8) i que dicta: “Fer accessibles, en col·laboració amb el sector privat, els beneficis de les noves tecnologies, en especial de la informació i de les comunicacions”.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*