La Fundació Nou Barris organitza una Jornada sobre salut mental i educació

Es celebra el 6 de maig al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

fundació nou barris
Fundació 9 Barris // Foto: Imatge cedida per Fundació Nou Barris

La Fundació Nou Barris per a la Salut Mental organitza el proper 6 de maig les ‘XII Jornades de Salut Mental i Educació: Adolescents classificats, professionals desbordats’ que tindran lloc al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Passeig de la Bonanova, 47).

Salut mental i educació són dues pràctiques sensibles als canvis i transformacions de la societat. Totes dues formen part de les polítiques d’Estat que les prenen com a pròpies i prioritàries en tan que formen part dels drets universals dels ciutadans i de l’estat del benestar.

La salut mental s’ocupa de subjectes que en les seves diferents manifestacions simptomàtiques expressen patiment i malestar. La manera en què els professionals clínics se situen davant del que els pacients diuen pot determinar la lectura que fan del que s’hi esdevé, pot incidir en el diagnòstic, en la indicació de tractament i en el procés terapèutic que cal seguir.

Els ponents que ompliran el programa d’aquestes jornades seran: Dolors Arasanz, Toni de la Rosa, Eugenio Díaz, Marta García, Patricia Lombardi, José Miguel Leo, Judith Martín, Marcelí Medina, Violeta Núñez,  Jorge Tió i Hebe Tizio. De moment les inscripcions estan tancades però hi ha oberta una llista d’espera.

Aquestes jornades de debat es van iniciar a l’any 1998, i des de llavors la Fundació Nou Barris ha vingut organitzant regularment cada any una jornada amb l’objectiu de reflexionar i debatre amb altres disciplines i serveis sobre les principals problemàtiques clíniques i assistencials que presenta la infància i l’adolescència en l’actualitat.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*