Fundació Mas Albornà i Som Sant Sadurní creen sinergies socials amb el projecte “Bossa Solidària”

Estan confeccionades a mà a l’Atelier de l’entitat

mas albornà sinergies socials bossa solidària
Joan Carles Martín (Som Sant Sadurní) i Martí Solé (Mas Albornà) en l’acte d’aquest matí // Foto: Mas Albornà

Les sinèrgies entre Som Sant Sadurní i la Fundació Mas Albornà s’han materialitzat aquest matí en forma d’un xec per valor de 570 euros que la Unió de Botiguers de Sant Sadurní d’Anoia ha entregat al president de l’entitat, Martí Solé, per la venda de 57 bosses solidàries confeccionades a mà a l’Atelier de confecció i serigrafia de Mas Albornà a partir de material reciclat provinent de lones publicitàries. Mas Albornà destinarà l’import de la donació a la seva llar-residència per a l’adquisició de roba de llit i altres paraments de la llar.

Tot va arrencar fa uns mesos amb la posada en marxa del projecte “bossa solidària” que va culminar amb la venda de les bosses a l’estand de Som Sant Sadurní en el marc de la celebració del Cava Shopping Day durant el Cavatast.

BANER_300X250

L’èxit d’aquesta experiència ha esperonat a les dues parts, que pretenen mantenir el vincle creat amb una segona col·laboració de cara a la campanya de Nadal. Es tracta de la serigrafia de 500 bosses de roba feta també a l’Atelier de Mas Albornà. Les bosses són de quatre colors diferents (lila, verd, groc i turquesa) amb quatre dels conceptes que defineixen Som Sant Sadurní i s’escauen en època de Nadal: Somriure, Vida, Il·lusió i Sorpresa. Aquestes bosses segueixen la nova línia gràfica de les bosses corporatives de Som Sant Sadurní i es distribuiran entre els comerços associats.

La Fundació Mas Albornà és una organització sense ànim de lucre dedicada des de fa 50 anys a la creació d’oportunitats, tant d’inserció social com laboral, a les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió social a l’Alt Penedès.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*