Fundació Joia rep el premi Avedis Donabedian a la millor Mèmòria d’una Institució Sanitària o Social 2018

El lliurament es farà l’11 d’abril al Palau de la Música Catalana

premi avedis donabedian memòria fundació joia
Cartell del Premi Avedis Donabedian // Foto: Fundació Joia

La Fundació Avedis Donabedian ha guardonat a la Fundació Joia amb el Premi Ignasi Aragó i Mitjans a la Millor Memòria d’una Institució Sanitària o Social en la seva edició 2018 dels Premis Avedis Donabedian a la qualitat.

Aquest premi, que enguany comparteix amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, està destinat a premiar l’excel·lència. Compta amb un recorregut de 29 anys i gaudeix de gran prestigi dins el sector sanitari.

banner_dental

Un Comitè d’Avaluació, format per especialistes independents, han revisat i valorat tota la Memòria 2016 de la Fundació Joia destacant:

– El valor afegit de l’entitat: descripció de tota la seva activitat assistencial, amb molta vinculació a recursos i generació de xarxa amb l’entorn; els resultats obtinguts sobre el total de la població atesa; i sobretot la seva important projecció social, les col·laboracions i acords, i les accions de Responsabilitat Social.

– L’evolució cap a la igualtat que ha fet la Fundació, a través de la Comissió d’Igualtat, en els últims tres anys i totes les seves mesures de conciliació.

– Els plans de formació per a les professionals del centre Especial de Treball per nivells de supervisió i la informació que s’aporta sobre els clients.

– Disseny agradable i de fàcil lectura. De comprensió agraïda, busca la facilitat de comprensió mitjançant l’ús de gràfics i iconografia, colors i dibuixos.

L’entrega de premis serà el proper 11 d’abril a les 20 hores al Palau de la Música Catalana.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*