Divendres, 24 març 2023
Divendres, 24 març 2023
IniciEntitatsFundació Jerome Lejeune llança la campanya #UnNiñoComoYo sobre la cura de persones...

Fundació Jerome Lejeune llança la campanya #UnNiñoComoYo sobre la cura de persones amb discapacitat intel·lectual d’origen genètic

Ha donat difusió a un vídeo per conscienciar a la comunitat científica i la resta de la societat

La Fundació Jerome Lejeune ha posat en marxa la campanya #UnNiñoComoYo amb el propòsit de tenir cura d’una forma integral i amb base científica de persones amb discapacitat intel·lectual d’origen genètic.

anunci guies d'arrel

La Fundació és el llegat del Dr. Lejeune que va descobrir la trisomia 21, la causa de la Síndrome de Down. Té com a propòsit cuidar de manera integral i amb base científica persones amb discapacitat intel·lectual d’origen genètic. Per això treballa en tres pilars: promoure la investigació, generar una atenció mèdica especialitzada i defensar la dignitat humana dels més vulnerables.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquest marc de protecció de la vida dels més vulnerables, en col·laboració amb la família d’Ana, que va fer un vídeo a la seva cosina Lucía, estudiant de Medicina per a una feina de la seva facultat, la Fundació Jerome Lejeune ha volgut ajudar per fer arribar el seu missatge a la comunitat mèdica i científica d’Espanya i la resta de la societat. 

Perquè la seva tasca és clau: des de la manera com es dona el diagnòstic als pares abans del seu naixement, fins a la seva tasca d’atenció mèdica durant tota la seva vida, passant per investigar per millorar-ne la qualitat de vida, no quedant-se fora d’assajos clínics .

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content