Dissabte, 3 juny 2023
Dissabte, 3 juny 2023
IniciEntitatsFundació Grup SIFU constitueix el seu nou patronat per impulsar la integració...

Fundació Grup SIFU constitueix el seu nou patronat per impulsar la integració de persones amb discapacitat

Ha incorporat nous perfils de diferents àmbits en el setzè aniversari de la seva creació

nous membres patronat fundacio grup sifu
Nous membres del Patronat // Foto: Fundació Grup SIFU

Fundació Grup SIFU, entitat sense ànim de lucre que promou i fomenta la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat, ha incorporat nous perfils al seu patronat en el setzè aniversari de la seva creació, amb l’objectiu d’impulsar-ne el desenvolupament i l’impacte a Catalunya i a nivell estatal.

El nou equip directiu de la fundació està compost per Ramón Agenjo, conseller delegat del Grup Damm; Mar Alarcón, fundadora de Social Car; José Luis Bonet, president de la Cambra de Comerç d’Espanya; Silvio Elías, conseller delegat de Ecoverites; Maite Fibla, cofundadora de Ship2B; Pedro Fontana, president del Consell d’Administració d’Àrees; Helena Guardans, presidenta de Webhelp; Amancio López, president i CEO de Grupo Hotusa; Pau Relat, conseller delegat de MAT Holding; Ricardo Rodrigo, president de RBA; Laura Ros, directora de Volkswagen Espanya; Josep Lluís Rovira, conseller de Grup SIFU; i Oriol Vila, fundador d’Holaluz.

anunci guies d'arrel

El patronat de Fundació Grupo SIFU seguirà presidit per Cristian Rovira, president de la fundació. Hilario Albarracín, expresident de la signatura de serveis professionals KPMG que es va incorporar a l’entitat sense ànim de lucre a començament d’any i Albert Campabadal Blanco, vicepresident de Grup SIFU, es mantenen com a vicepresident i secretari del patronat, respectivament.

Cristian Rovira ha posat en valor les noves incorporacions i ha destacat l’excel·lent vàlua personal dels nous patrons, que “podran aportar tota l’experiència adquirida als diferents sectors d’activitat que representen i traslladaran el projecte de Fundació Grupo SIFU, ajudant a sensibilitzar la societat i contribuint a la integració sociolaboral d’aquest col·lectiu”, ha subratllat el president de l’entitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content